Varmepumper   |   Rådgivning   |   Montering
Ingen standardløsninger

Varmepumper: Vi tager os tid til at finde den rigtige løsning

At investere i en holdbar varmepumpeløsning, der reelt matcher behov og bolig, er sjældent bare et dyk i lommen. Det er én af mange grunde til, at vi gør os umage med at ramme plet første gang.

Hos BV Energi har vi af samme grund ingen standardløsninger. For præcis ligesom én størrelse sko ikke passer alle, passer den samme type varmepumpe ikke til alle boliger.

Vi bruger den tid, det tager

…at finde den rigtige løsning.

Du finder ingen standardløsninger hos os. Det betyder, at vi bruger den tid, det tager at undersøge og beregne, før vi sender et tilbud til dig.

Til gengæld bliver resultatet også derefter – for ud fra vores konkrete udregninger får du den løsning, der giver dig den største værdi og den største besparelse.

At vi ikke tilbyder standardløsninger, betyder også, at vi ikke sælger dig en varmepumpe over telefonen. Vi skal se, hvad vi har at gøre med først. På den måde ved vi præcis, hvad du har brug for – og så undgår du at købe katten i sækken.

Selvom vores løsninger er skræddersyet til dit behov, betyder det nemlig ikke, at det koster mere end fx en standardløsning.

Hvorfor overhovedet vælge en varmepumpe?

Her er 3 af de største fordele ved en varmepumpe:

1. Du kan spare penge.

Skifter du fra fx olie eller gas, får energiregningen et ordentligt hug – og selvom en varmepumpe koster, er udgiften hurtigt tjent hjem igen.

2. Det er en miljøvenlig løsning.

En varmepumpe udleder mindre CO2 end fx olie og naturgas, og udover bedre klima-samvittighed stiger din bolig også i værdi. Skifter du til varmepumpe, kan du af samme grund også få økonomisk støtte af staten, fordi det er et “energibesparende boligprojekt”.

3. Der er minimalt vedligehold.

Når din varmepumpe først er installeret, er der er noget nær intet vedligehold. Modsat gas-, olie og pillefyr, er din indsats minimal, og samtidig er betjeningen både nem og ligetil.


Er du i tvivl om, hvorvidt en varmepumpe overhovedet er det rigtige valg? Vi kunne skrive lange romaner om, hvorfor vi (næsten) altid vil anbefale en varmepumpe – den har vi dog sparet dig for i denne omgang.

Nysgerrig?

Skal vi udregne din præcise besparing? Du kan altid slå på tråden

Når vi udarbejder et tilbud til dig, sætter vi os grundigt ind i sagerne. Det betyder, at vi kan vise dig, sort på hvidt, præcis hvor meget du kan spare sammenlignet med din nuværende energiløsning.

Når du får udarbejdet et tilbud hos os, er det altid 100% uforpligtende, så det værste, der kan ske, er, at du bliver lidt klogere.

Skal vi se på sagerne? Ring til os på 74 44 44 04 – så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Send os en besked!

BV Byg og Energi ApS

Tlf. 74 44 44 04
Mail.: salg@bvenergi.dk
CVR 42759872
Lokalt Landsdækkende

Enebærvænget 24
5700 Svendborg

Om BV Energi

Hos BV Energi gør vi en dyd ud af ikke at være som alle de andre – og det kommer dig til gode.
Læs mere om os

Webbureau ITTP